søndag, mars 11, 2007

Hyttetur i Eggedal

Her er en pitteliten rapport om en hyttetur i Eggedal, som fant sted 2.-4. mars i år. Vi var fem jenter som dro av sted i en bil. Jeg gjentar; FEM jenter i EN bil...fullt med andre ord. Eneste grunnen til at det gikk var at bilen var en splitter ny VW stasjonsvogn med skiboks på taket. (Takk til Trine, som var sjåfør og stilte sin fantastiske doning til disposisjon.)

Nåh, uansett. Turen hadde vi beregnet til ca. 2-3 timers kjøring, pluss en liten stopp for å handle inn til hele helga. Til sammen tok vel turen opp nærmere 5 timer. Hvorfor? Forestill deg følgende; Fem jenter som skal bli enig om hva slags brød vi skal ha, hva slags pålegg, hva slags og hvor mye drikke, hva slags type melk, hva slags type dopapir, you name it! Det tok sin tid ja. Det eneste vi ikke diskuterte var godiset, der tok alle det de hadde lyst på!

Vel framme møtte vi en fantastisk hytte med alle fasiliteter, tom. dusj! Fire soverom og sengeplass til ni personer, snurredass og kjøkken fra IKEA. I det hele tatt, en perfekt hytte! (Takk til Guro som stilte med hytte!) Og som seg hør og bør på hyttetur vinterstid hadde vi alle med oss ski og staver, så både lørdag og søndag var vi på tur. Søndag hadde vi helt fantastisk vær med sol og det hele. Skikkelig deilig! Og både fredag og lørdag ble det kokkelert fantastiske måltider. (Takk til Kine og Ann-Helen som hadde funnet frem fabelaktige oppskrifter!)

På turen opp hadde vi på dama i GPS'en, men hørte absolutt ikke på hva hun sa. Derfor ble vi enige om at på turen ned skulle vil følge henne slavisk. Med varierende tiltro til GPS-dama kjørte vi av gårde, og allerede ved første kryss var sjåfør og hytte-eier uenig med GPS-dama. Men hadde vi bestemt oss, så hadde vi bestemt oss! Og tro det eller ei, vi kom greit hjem. Selv om GPS-dama la på 5 mil i forhold til det vi la bak oss på turen opp!

Takk til Trine, Guro, Kine og Ann-Helen for en super hyttetur! Videre følger noen bilder fra turen ;o)


Prep av ski er helt nødvendig. Spesielt når gradestokken viser ca. nullføre.
Jeg kjørte selvsagt smørefritt, og slapp denne biten :o)



Sjekk idyllen da!



Me on ski!



Jeg har på følelsen at noen hadde en smule for godt feste.
Som nevnt kjørte jeg smørefritt og hadde som regel utmerket feste og sånn passe gli.
I alle fall bedre enn Kine og Ann-Helen! ;o)